Energie

Opladen

Wij komen periodiek langs om de E-Ground Power Unit’s in de gezamenlijke GSE Pool voor u op te laden. Daarnaast hebben wij voor de elektrische platformvoertuigen een waterronde service. Tijdens deze waterronde wordt de zuurgraad gemeten en desnoods water bijgevuld. Zo blijft de accu van uw GSE in perfecte conditie. 

Regeneratie

Om de levensduur en opbrengst van batterijen te maximaliseren, bieden wij een regeneratieprogramma. Hiermee neemt de capaciteit van de batterij toe. Hiervoor gebruiken wij speciale apparatuur in onze daarvoor ingerichte accuwerkplaats. 

Brandstof

Wij verzorgen de brandstofvoorziening voor al het equipment op het Schiphol-platform. Dit doen we met onze tankwagens (mobiele tankstations) en ons vaste tankstation. Op Schiphol tanken alle voertuigen voor de grondafhandeling op het platform sinds 1 januari 2023 de brandstof HVO100.

HVO100 is een hernieuwbare variant op diesel. Het wordt op kunstmatige wijze geproduceerd zonder gebruik te maken van fossiele grondstoffen. De eigenschappen van HVO100 zijn vergelijkbaar met die van GTL en fossiele diesel. Aanpassingen aan de dieselmotoren zijn daarom niet nodig. Door het gebruik van deze brandstof wordt meer dan 90% minder CO2 uitgestoten. Deze “biobrandstof” wordt gebruikt als tussenoplossing totdat al het verkeer op de grond elektrisch of waterstof aangedreven (en dus uitstootvrij) is. De doelstelling is om dit in 2030 gerealiseerd te hebben.

KLM Equipment Services

Bezoekadres
Pakhuisstraat 1
1118 DJ Luchthaven Schiphol
Nederland

Contactgegevens
Telefoon: +31 (0) 20 6490649
Fax: +31 (0) 20 6493199
Mail: info@kes-gse.nl

Post adres
Postbus 7700 (SPL/TN)
1117 ZL Luchthaven Schiphol
Nederland