Airside Services

Airside Services neemt u alle luchthavendiensten uit handen

Ons team van Airside Services is gespecialiseerd in luchthavendiensten. Voor Ground Support Equipment. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor  diensten van u over. Zodat u zich kunt blijven concentreren op de kernactiviteiten.


Runner Service

Om de efficiency te bewaken, halen wij de equipment voor reparatie of onderhoud bij u op, en leveren wij de equipment na onderhoud of reparatie weer bij u af.


Schoonmaak bij lekkages

Wilt u het platform en equipment bij lekkage uit GSE of vliegtuigen laten reinigen? Ons gespecialiseerde personeel minimaliseert de milieutechnische gevolgen van lekkages of morsen, dit alles met een zeer snelle responstijd.


Fueling

Voor het tanken kan uw GSE gebruikmaken van onze mobiele tankwagens of zelf tanken bij ons tankstation. Dit tankstation is volledig geautomatiseerd en selfservice. Alle voertuigen worden uitgerust met een transponder, zodat de hoeveelheid geleverde brandstof voor automatische facturatie achteraf wordt bijgehouden. Deze methode biedt u als klant de meest nauwkeurige en efficiënte optie.


Speciale ondersteuning

Ook bieden wij aanvullende diensten voor de administratie, het beheer en de beschikbaarheid van Deo-vloeistof, het desinfecteren van toilettrucks en het reinigen van watertrucks. Indien gewenst, verzorgen wij ook de wekelijkse controle van olie, water en verlichting.

KLM Equipment Services

Bezoekadres
Pakhuisstraat 1
1118 DJ Luchthaven Schiphol
Nederland

Contactgegevens
Telefoon: +31 (0) 20 6490649
Fax: +31 (0) 20 6493199
Mail: info@kes-gse.nl

Post adres
Postbus 7700 (SPL/TN)
1117 ZL Luchthaven Schiphol
Nederland