Onze divisie Airside Services is gespecialiseerd in luchthavendiensten voor Ground Support Equipment (GSE) zoals de Runner Service, schoonmaak bij lekkage en tanken. Wij nemen de volledige verantwoordelijkheid voor deze diensten van u over, zodat u zich kunt blijven concentreren op de kernactiviteiten.

Runner Service

Om de efficiency te bewaken, halen wij de equipment voor reparatie of onderhoud bij u op, en leveren wij de equipment na onderhoud of reparatie weer bij u af.

Schoonmaak bij lekkages

Wilt u het platform en equipment bij lekkage uit GSE of vliegtuigen laten reinigen? Ons gespecialiseerde personeel minimaliseert de milieutechnische gevolgen van lekkages of morsen, dit alles met een zeer snelle responstijd.

Fueling

Voor het tanken kan uw GSE gebruikmaken van onze mobiele tankwagens of zelf tanken bij ons tankstation. Dit tankstation is volledig geautomatiseerd en selfservice. Alle voertuigen worden uitgerust met een transponder, zodat de hoeveelheid geleverde brandstof voor automatische facturatie achteraf wordt bijgehouden. Deze methode biedt u als klant de meest nauwkeurige en efficiƫnte optie.

Speciale ondersteuning

Ook bieden wij aanvullende diensten voor de administratie, het beheer en de beschikbaarheid van Deo-vloeistof, het desinfecteren van toilettrucks en het reinigen van watertrucks. Indien gewenst, verzorgen wij ook de wekelijkse controle van olie, water en verlichting.